Wat biedt Hus-Ky?

Heb je hulp nodig bij het uitlaten van je hond? Dan kan Hus-Ky uitkomst bieden!

Waarom Hus-ky? Bij Hus-Ky wordt kleinschalig gewerkt en dichtbij huis. Je hond wordt opgehaald aan huis en individueel (of indien mogelijk met een andere hond) in zijn vertrouwde omgeving uitgelaten. Je hond heeft zo meer rust en krijgt alle aandacht. Dit draagt bij aan een evenwichtige hond. In een persoonlijk gesprek wordt besproken wat het beste bij je hond past: hoelang uitlaten? Los met andere honden of juist niet? etc. Honden worden alleen losgelaten op aangewezen losloopplaatsen/ -gebieden. Je hond wordt na een wandeling voldaan weer thuisgebracht. Na de wandeling laat ik altijd weten hoe de wandeling is gegaan, of er bijzonderheden zijn en kun je de foto’s en video’s van de wandeling terugvinden op de Facebookpagina van Hus-Ky. Zo hoef je als baas niks te missen!

Hus-ky is geschikt voor honden in alle soorten en maten en voor alle leeftijden. Doordat je hond individueel uitgelaten kan worden, kan het wandeltempo of de duur van het uitlaten aangepast worden aan de leeftijd, conditie en gezondheid van je hond. Daarmee is Hus-Ky bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld puppies of honden op leeftijd. De wandeling is aanpasbaar voor iedere hond en hierdoor is er ruimte voor bv. trainen van gedrag of spel. Hus-Ky is ook ideaal voor loopse teefjes en honden die, om wat voor reden ook, niet in een groep mee kunnen.

Het werkgebied van Hus-Ky is Breda (inclusief Haagse Beemden) en mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Dus heb je hulp nodig met uitlaten of vind je dat je hond meer aandacht verdient? Bel of mail gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Klik hier voor contactmogelijkheden