Over Hus-Ky

Mijn naam is Veerle en ik ben het gezicht van Hus-Ky. Na het afronden van mijn Hbo-opleiding heb ik diverse banen gehad. Ik merkte echter al snel dat fulltime op kantoor zitten niet voor mij is weggelegd. Het idee om een hondenuitlaatservice te runnen bestaat al jaren en ik heb begin 2017 de stap gezet om deze droom werkelijkheid te laten worden! Ik ben opgegroeid met honden en een echte hondenliefhebber. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met het (vrijwillig) uitlaten van en oppassen op honden. Als (aspirant) hondentrainer heb ik de nodige ervaring en kennis opgedaan over honden, hun gedrag en opvoeding.  In 2017 heb ik de opleiding voor een gecertificeerde Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie succesvol afgerond. Hier heb ik nog meer kennis opgedaan over diverse rassen en hun (roedel)gedrag. Ook heb ik geleerd om, indien nodig, EHBO voor honden toe te passen. Uw hond is bij mij dus in goede handen.

Met Hus-Ky wil ik mensen helpen om hun hond uit te laten als dat zelf even niet lukt. Of als men vindt dat hun hond meer aandacht verdient. Persoonlijke aandacht en overlast voorkomen voor anderen zijn speerpunten waarmee ik werk. Ik laat een hond individueel uit in zijn eigen omgeving. Mijn motto is dan ook vertrouwd en dichtbij.